Productspecificatie

Productnaam
Mellowcakes bereid zonder gluten
Productinformatie
In onze bakkerij worden de volgende allergene stoffen verwerkt: glutenbevattende granen, ei, melk (lactose), noten, pinda's, sesam, soja, vis, mosterd, selderij, lupine en sulfiet. Wij werken volgens strikte hygiënevoorschriften, maar kunnen het
risico op kruisbesmetting niet volledig uitsluiten.
Afbeelding
Allergenen
Melk, Ei, Vis, Soja, Noten, Amandelen, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 180 dag(en).

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1838 KJ
Energie KCal 439 KCal
Eiwit 5,6 g    
Koolhydraten 49 g    
   - Suikers 42 g    
Vetten 24 g    
   - Verzadigd 13 g    
Voedingsvezels 1,6 g    
Zout 0,5 g