Verwenpakket prisecco 0% apfelsinfonie

€ 26
95

De ideale combinatie van een prisecco met hartige en zoete hapjes uit de bakkerij: onweerstaanbaar bij de borrel of als zoete afsluiter van een feestelijk diner. Ervaar zelf wat een mooie wijn-spijscombinatie kan doen!

Prisecco Apfelsinfonie
Genieten is voor iedereen, ook voor wie liever geen alcohol drinkt. Deze prisecco is een alcoholvrij alternatief voor wie niet wil inleveren op smaak: feestelijke bubbels op basis van fruit en kruiden. Proefnotitie: volrijpe, frisse appel met hout en karamelaroma’s. Lange, friskruidige afdronk.

Dé combinatie:

Kaasstengel met olijven: de citrusachtige tonen in de Apfelsinfonie halen het beste in de olijf naar boven. Het frisse en het kruidige, het boterachtige en het zoute, alles komt samen in een symfonie van smaak.
Melkchocolade met peperkoek: de romigheid van de melkchocolade maakt langzaam plaats voor de kruidigheid van de peperkoek, die fantastisch samengaat met de kruidige elementen in de Apfelsinfonie.
Inclusief recept van de Meester
Gaat de fles niet in één keer op? Op de achterkant van het label vind je een recept van Robèrt om er nog iets lekkers mee te maken.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Mosterd Sesam Soja Lactose

Probeer ook eens dit lekkers!