Verwenpakket prisecco 0% rotfruchtig

€ 26
95

De ideale combinatie van een prisecco met hartige en zoete hapjes uit de bakkerij: onweerstaanbaar bij de borrel of als zoete afsluiter van een feestelijk diner. Ervaar zelf wat een mooie wijn-spijscombinatie kan doen!

Prisecco Rotfruchtig
Genieten is voor iedereen, ook voor wie liever geen alcohol drinkt. Deze prisecco is een alcoholvrij alternatief voor wie niet wil inleveren op smaak: feestelijke bubbels op basis van fruit en kruiden. Proefnotitie: aroma’s van cassis, maar met frisheid van limoen. Aangenaam lange, frisse afdronk.

Dé combinatie:

Bladerdeeg met chili: een harmonieuze dans van pittig en fruitig: de aangename pit van de chili wordt gevolgd door het verzachtende, fruitige karakter van de Rotfruchtig.
Pure chocolade met gekonfijte gember: de fruitige kersenaroma’s balanceren perfect met de spicy kick van de gember. De toevoeging van pure chocolade maakt de ervaring rijk en gelaagd.
Inclusief recept van de Meester
Gaat de fles niet in één keer op? Op de achterkant van het label vind je een recept van Robèrt om er nog iets lekkers mee te maken.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Dit product kan na opening of na het verbreken van de sluitzegel niet worden geretourneerd.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Soja Lactose

Probeer ook eens dit lekkers!