Retouren

RETOUREN

Team bij Robèrt steekt elke dag de handen uit de mouwen om zoveel mogelijk mensen blij te maken met (ambachtelijke bakkers)producten van Meesterlijke kwaliteit. Jou ook dus! Mocht je toch een product retour willen sturen na een bestelling in onze webshop, dan lees je hieronder hoe dat in z’n werk gaat. We helpen je graag.

Welke producten kun je retourneren?
Bestellingen uit de Meesterlijke webshop van Robèrt kun je tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Dit geldt voor non-foodproducten en voor eetbare producten met een langere houdbaarheid die we verzegeld hebben geleverd.

Uitzonderingen
- Het herroepingsrecht is niet van toepassing op (dag)verse en gekoelde producten met een beperkte houdbaarheid. In dat geval is de verkoop na succesvolle betaling definitief.
- Als de verzegeling van langer houdbare producten is verbroken, kunnen we deze in verband met hygiënische redenen en/of gezondheidsrisico’s niet terugnemen. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kun je hem niet meer retourneren.

Producten retourneren: hoe werkt het?
Wil je gebruikmaken van je herroepingsrecht en (een deel van) je bestelling annuleren? Stuur het product/de producten dan binnen 14 dagen retour met het daarvoor bedoelde retourformulier. Of neem contact met ons op via winkel@bijrobert.nl om je bestelling te annuleren. Je kunt je bestelling ook annuleren met het herroepingsformulier. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product terug te brengen of retour te sturen.

Let op:
- Wil je een langer houdbaar product retourneren? Dan moet het product in originele staat en verzegelde verpakking teruggebracht of verstuurd worden.
- Wil je een non-foodproduct retourneren? Dan moet het product in originele en onbeschadigde staat en verpakking teruggebracht of verstuurd worden.

Als wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen, storten we het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen terug op de rekening waarmee je de bestelling hebt betaald. Enkel de kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen ca. €7,25 per pakket; raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.

Bij Robèrt

Pick up point

Ons pick up point bevindt zich bij onze winkel aan de Almijstraat 14 in Oisterwijk. Kijk voor de actuele openingstijden op www.bijrobert.nl/bakkerij-winkel.


Vragen?

Bel ons op 013 - 303 11 20 of stuur ons een e-mail.


Tegoedcode/Cadeaukaart Heb je een tegoed bij ons? Stuur ons een e-mail o.v.v. Tegoed met code, met daarin de kortingscode en een overzicht van de bestelling die je wilt plaatsen. Heb je een cadeaubon van ‘bij Robèrt’ of een bakkerscadeaukaart? Houd er dan rekening mee dat je deze alleen in de winkel kunt besteden en niet kunt gebruiken voor een online bestelling.

Retouren

Een product retourneren? Ga naar onze retourpagina.

Besteltermijn

Omdat wij vers en ambachtelijk werken, hanteren we een verwerkingstijd van 36 uur (vandaag bestellen, overmorgen afhalen).

Veilig betalen
iDeal