Speltbrood afbak

€ 4
95

Ons speltbrood is 100% speltbrood, van speltbloem en een speltdesem.

Afbakinstructies: laat het brood indien nodig rustig ontdooien in de koelkast. Bak het brood in ca. 10-15 minuten af in de oven op 220 °C (beoordeel op kleur). Laat 5 minuten rusten voordat je het brood aansnijdt.

Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Dit product wordt ingevroren verkocht. Plaats het product na aankoop zo snel mogelijk weer in de vriezer (na ontdooien niet opnieuw invriezen). Laat het product ruim vóór het serveren rustig ontdooien, bij voorkeur eerst in de koelkast. In de vriezer ca.
2 maanden houdbaar. Houdbaarheid van het ontdooide product: zie 'Bewaaradvies' hieronder.

In onze bakkerij worden de volgende allergene stoffen verwerkt: glutenbevattende granen, ei, melk (lactose), noten, pinda's, sesam, soja, vis, mosterd, selderij, lupine en sulfiet. Wij werken volgens strikte hygiënevoorschriften, maar kunnen het
risico op kruisbesmetting niet volledig uitsluiten.

Allergene stoffen

Gluten